Als kindertolk kan ik je via de methode "Presentchild® ” helpen om jou inzicht te geven in de gedragingen en/of klachten van je kind door het vertalen van het verhaal dat jij over het kind verteld en wat jou daarin raakt.

In mijn praktijk kom ik regelmatig met cliënten pijn uit het verleden tegen, veilig weggestopt, ingepakt en alleen als een ongemakkelijk gevoel onherkenbaar geworden. Onze kinderen willen ons gelukkig zien en geven ons een cadeau, namelijk aanwijzingen voor de route voor persoonlijke ontwikkeling en stabiliteit vinden in onszelf. Laten we ze bedanken voor de wijsheid die wij al generaties lang bezitten, en luisteren naar wat zij spiegelen voor ons. Ik kindertolk, ik luister en vertaal dit kostbare verhaal voor jou geschreven door je dierbaarste die het allerbeste met jou voor heeft.

Kindertolksessies

Een kindertolksessie bestaat uit 3 afspraken.

  • Intake: Je vertelt het verhaal van je kind, ik schrijf het letterlijk op zodat ik het heel nauwkeurig kan vertalen (ongeveer anderhalf uur) De vertaling maak ik na het intake gesprek.
  • Teruggeef gesprek: De vertaling van het intake gesprek en de mogelijke oplossing(en) worden besproken na ongeveer 2 weken. (ongeveer een uur)
  • Follow up gesprek: Na 3 weken wordt bekeken hoe het gaat en of er mogelijk nog wat te doen is. (ongeveer een half uur)
  • Ik vraag voor kindertolk sessies 30 euro/half uur, hierbij wordt ook de intake geheel berekent.

Voor meer info of kindertolk dichter in de buurt kijk op de website: www.presentchild.com

0